Reinigen

Stalreiniging is een belangrijk onderdeel binnen de agrarische sector, aan hygiëne wordt steeds meer aandacht besteed. Het kwalitatief en consequent reinigen van stallen draagt bij aan de gezondheidsstatus van dieren. Een goede gezondheid betekent betere productieresultaten en dus meer opbrengsten.

Professionele reiniging is de basis voor een goede ontsmetting
en zorgt voor een optimale hygiëne in de stal.

Met onze stationair aangedreven hogedrukunit reinigen wij uw stal professioneel. Indien nodig gebruiken we een inweekmiddel om hardnekkige aanslag te verwijderen. Om besmetting van bedrijf naar bedrijf te voorkomen, arriveren wij iedere keer met schoon materiaal en schone kleding.

Verder gebruikt ASK water vanuit het bedrijf. Wanneer de waterdruk op uw bedrijf te laag is voor hogedrukreiniging, zijn wij in staat om zelf extra water mee te nemen.

In overleg bepalen we met de klant hoe de stal wordt aangeleverd en opgeleverd. Voordat wij uw stal schoonmaken komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie, om uw vragen te beantwoorden en om tot een passende prijsindicatie te komen.

Voor de pluimveesector zijn wij IKB PSB gecertificeerd.